Minik satrançcılardan başkana ziyaret

Muğla Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Muğla Belediyesi 21.Kültür Şenliği Satranç Turnuvasında dereceye giren Milas Belediyesi Spor Kulübü minik satranççıları, Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret...

Minik satrançcılardan başkana ziyaret

Muğla Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Muğla Belediyesi 21.Kültür Şenliği Satranç Turnuvasında dereceye giren Milas Belediyesi Spor Kulübü minik satranççıları, Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Satranç Federasyonu Milas İlçe Temsilcisi Elif Vildan Altunbozer, Satranç İlçe Düzenleme Kurulu Üyesi Galip Mutlukan ve veliler ile sınıf öğretmenlerinin katıldığı ziyarette minik satranççılar mutluluklarını başkan Tokat’la paylaştılar.

Başkan Tokat ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi; “ Belediye spor kulübümüz bünyesinde faaliyet gösteren satranç takımımızın başarıları bizleri son derece mutlu etmiş ve gururlandırmıştır. Minik sporcularımızın disiplinli çalışmaları sonucu ortaya çıkan bu tablo, ilçemizin satranç sporunda ileride daha da başarılara imza atacağına olan inancımızı kuvvetlendirmektedir. Minik sporcularımızı ve öğrencilerimizin velileri ile okullarımızda satranç sporuna gönül vermiş eğitmenlerimizi bu başarı dolayısıyla tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.”

Çevre illerden de kuvvetli sporcuların katıldığı toplam 177 sporcunun tamamladığı turnuvada kategorilerinde ilk üç dereceyi alan sporculara kupa, 4. ile 10. derece arasında yer alanlara madalya ve minikler kategorisinde yarışan tüm sporculara madalya verildi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.