Minik Okçuların büyük başarısı

Yatağan Bencik Beldesinde Aile Hekimi Dr. Ejder Sözen tarafından çalıştırılan Muğlaspor Kulübü Okçuları, Türkiye Şampiyonasında 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazandılar.Çanakkale Gelibolu’da 15-17 Ağustos tarihlerinde...

Minik Okçuların büyük başarısı

Yatağan Bencik Beldesinde Aile Hekimi Dr. Ejder Sözen tarafından çalıştırılan Muğlaspor Kulübü Okçuları, Türkiye Şampiyonasında 2 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazandılar.

Çanakkale Gelibolu’da 15-17 Ağustos tarihlerinde düzenlenen Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası’nda Muğla’yı temsil eden Muğlaspor kulübü sporcuları, elde ettiği derecelerle yine adından söz ettirmeyi başardı. Şampiyonaya 9 sporcuyla katılan takım, 2’si altın olmak üzere 1 gümüş, 1 bronz 4 madalyayla Muğla’ya dönerken takım sporcularından Emircan Haney altın, Tuğba Çaylı altın, Sena Kömür Gümüş ve Ayşenur Orman ise Bronz madalya kazandı.

Sıralama atışlarında büyük başarı elde ettiklerini belirten takımın antrenörü ve aynı zamanda Bencik Aile Hekimi Dr. Ejder Sözen, “Sıralama atışlarında Emircan 11-12 yaş erkekleri 1. sırada, Tuğba 11-12 yaş bayanları 1.sırada, Sena 11-12 yaş bayanları 2. sırada, Songül 11-12 yaş bayanları 3. sırada, Ayşenur 13-14 yaş bayanları 3.sırada, Sevda 9-10 yaş bayanları 9. sırada ve Tuğçe 9-10 yaş bayanları 13. sırada tamamlarken, eleme atışlarına bu sonuçlarla katıldık. Eleme atışlarında zaten kendimize koyduğumuz hedefler vardı. Daha önceki turnuvalarda elde ettiğimiz başarıların verdiği özgüvenle en az iki altın madalya parolasıyla yola çıkmıştık. Yaz boyunca bunun için çalıştık ve sonuç olarak hedefimize ulaştık. Yatağan’ın ve Muğla’nın adını bu gibi dev organizasyonlarda duyurma şansına sahip olduğumuz için mutluyuz” dedi.

Elde edilen başarıların ardından gelen desteklerin önemine de vurgu yapan Antrenör Dr. Ejder Sözen; “Hatırlanacağı gibi daha önceki turnuvalarda elde ettiğimiz Türkiye dereceleri taraflı tarafsız pek çok kişinin takdirini kazanmıştı. Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in yanı sıra, Yatağan Belediyesi ile Bencik Belediyesi’nin destekleri önemli olduğu gibi bazı özel şirketler de takımımıza katkıda bulundu. Bizlerden desteklerini esirgemeyen başta kulübümüz Muğlaspor olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.