Minik Okçulardan hedefe tam isabet

Yatağan'ın Türkiye şampiyonu Bencik Okçuluk takımı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Yatağan merkezde düzenlenen kutlama programı içinde yer alan ancak son anda iptal edilen ok gösterisini Bencik Beldesi’nde...

Minik Okçulardan hedefe tam isabet

Yatağan'ın Türkiye şampiyonu Bencik Okçuluk takımı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Yatağan merkezde düzenlenen kutlama programı içinde yer alan ancak son anda iptal edilen ok gösterisini Bencik Beldesi’nde yaptılar. Bencik'te düzenlenen gösteri hazırlanan seremoniyle başlarken minik okçuların atışları alkış topladı.

Yatağan'daki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının kendilerine ayrılan ok gösterisi bölümü için günlerce çalışan Bencik Okçuluk takımı, gösteri son anda iptal olunca hazırlanan programı Yatağan’a bağlı Bencik Beldesi'nde gerçekleştirdiler.

Bencik Okulu bahçesinde yapılan gösteriyi Bencik Belediye Başkanı Salih Haney'in yanı sıra; Bencik Ortaokulu Müdürü Hasan Keskin, Bencik İlkokulu Müdürü Devrim Çöllüoğlu ile öğrenciler izledi.

Aynı zamanda Bencik Aile Hekimi olan Bencik Okçuluk Takımı Çalıştırıcısı Ejder Sözen gösteri sonrası yaptığı açıklamada; “Bilindiği üzere Yatağan merkezde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının kapanışını ok gösterimizle biz yapacaktık. Ancak fiziki koşullar uygun olmadığı için gösteri son anda iptal edildi. Uzun süre yaptığımız hazırlıklar sonucu hazırladığımız gösterimizi en azından Bencik'te yapmaya karar verdik. Öğrencilerimizin elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum” şeklinde konuşurken, Bencik Belediye Başkanı Salih Haney Bencikli okçularla gurur duyduklarını belirtti.

Tamamı Bencikli olan okçuların Türkiye şampiyonalarında elde ettiği başarıyla Yatağan'ın adını duyurduklarının altını çizen Salih Haney; “Kısa sürede bu kadar büyük ilerleme kaydeden okçularımızı ve antrenörleri Ejder Sözen'i tebrik ediyorum. Onlar beldemizin Aile hekimliğinin bahçesinde yaptıkları yoğun antrenmanlarla, bütün imkanlara sahip çok sayıda sporcuyu geride bıraktılar ve pek çok turnuvada çok önemli dereceler elde ettiler. Bu başarı ayakta alkışlanır” dedi.

Bencikli okçuların hazırladığı gösteri izleyicilerden büyük alkış alırken, antrenör Ejder Sözen önümüzdeki turnuvalar için çalışmalara şimdiden başladıklarını belirtti.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.