Minik kursiyerlerden örnek ziyaret

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde çeşitli dallarda eğitim alan kursiyerler, kendi evlerinde biriktirdiği yiyecek ve giyeceklerini hayvan barınağına bıraktı. Kış aylarda havaların soğumasından dolayı evdeki eski battaniye...

Minik kursiyerlerden örnek ziyaret

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde çeşitli dallarda eğitim alan kursiyerler, kendi evlerinde biriktirdiği yiyecek ve giyeceklerini hayvan barınağına bıraktı. Kış aylarda havaların soğumasından dolayı evdeki eski battaniye ve yorganlarını da sokak hayvanları için barınağa getiren minik kursiyerler,  güzel bir gün geçirdiler.

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen etkinlikte, minik kursiyerlerin güzel bir gün geçirdiğini ifade eden Kültür Merkezi Müdürü Muammer Şahin, “Kış ayının gelmesiyle havalar soğudu. Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinin çeşitli dallarında eğitim alan kursiyerlerimiz bir etkinlik düzenleyerek evlerinden getirdikleri yiyecekleri ve biriktirdikleri giyecekleri hayvan barınağına bıraktılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.