Milli Voleybolculara Çam Balı dopingi

Marmaris'te düzenlenecek Avrupa Erkekler Voleybol Ligi Dörtlü Final maçlarında şampiyonluk mücadelesi verecek Türkiye Voleybol A Milli Takımı, son hazırlıklarını yapıyor.Şampiyonadan 3 günce organizasyonun yapılacağı Marmaris'e...

Milli Voleybolculara Çam Balı dopingi

Marmaris'te düzenlenecek Avrupa Erkekler Voleybol Ligi Dörtlü Final maçlarında şampiyonluk mücadelesi verecek Türkiye Voleybol A Milli Takımı, son hazırlıklarını yapıyor.

Şampiyonadan 3 günce organizasyonun yapılacağı Marmaris'e gelen Voleybol A Milli Takımı, kampa girdi. Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nda antrenmanlarını sürdüren milli voleybolculara, Marmaris Belediyespor Küçük Kızlar Voleybol Takımı oyuncuları çiçek ve güç verdiğine inanılan ilçenin meşhur çam balından hediye etti, baklava ikramında bulunuldu.

Salonda incelemelerde bulunan Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Asbaşkanı Jan Hronek ise organizasyon için Marmaris'te tüm hazırlıkların iyi bir şekilde yapıldığını gördüklerini kaydetti.

Turnuvanın Marmaris gibi önemli bir turizm merkezinde yapılmasının kendilerini ayrıca mutlu ettiğini dile getiren Hronek, "Tüm takımların sporseverlere güzel, heyecanlı ve çekişmeli maçlar izleteceğine inanıyorum. Gösterilen ilgi için teşekkür ederiz" diye konuştu.

Milli Takım Teknik Direktörü Veljo Basic, şampiyonanın Marmaris'te yapılmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Salonun ve organizasyonun çok iyi olduğunu belirten Basic, "Hafta sonu oyun seviyemizi herkese göstereceğiz. İlk maçımız Hırvatistan ile ve bu maç bizim için çok önemli. Şampiyonada final oynamak istiyoruz" dedi.

Antrenmanın ardından Voleybol A Milli Takımı teknik heyet ve oyuncuları, tekne turuna katıldı. 13-15 Temmuz arasında yapılacak Avrupa Erkekler Voleybol Ligi final maçlarında Türkiye Voleybol A Milli Takımı'nın yanı sıra Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan ve Belçika milli takımları mücadele edecek.

Bu haber toplam 115 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.