Milli Merkez Marmaris Kurultayı yapıldı

Milli Merkez Marmaris Kuruluş Kurultayı, Marmaris Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleşti.TBMM eski başkanı Hüsamettin Cindoruk başkanlığında 23 Nisan 2013 günü büyük kurultayda ilan edilen Milli Merkez'in Marmaris Temsilciliği...

Milli Merkez Marmaris Kurultayı yapıldı

Milli Merkez Marmaris Kuruluş Kurultayı, Marmaris Belediyesi Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleşti.

TBMM eski başkanı Hüsamettin Cindoruk başkanlığında 23 Nisan 2013 günü büyük kurultayda ilan edilen Milli Merkez'in Marmaris Temsilciliği Kurultayı’nda, Milli Merkez Genel Sekreteri Haluk Dural'ın yönettiği "Yerel Seçimlerde Güç Birliği" konulu panel de düzenlendi. Düzenlenen panele konuşmacı olarak, Eski Parlementerler Birliği başkanı Hasan Korkmazcan, CHP Hatay milletvekili Av. Refik Eryılmaz ile İşçi Partisi MYK üyesi Emekli. Tüm General Naci Beştepe katıldı. Siyasiler ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kurultaya çok sayıda sivil toplum örgütünün yöneticisi ve üyesi de katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesi ile başlayan kurultayda açılış konuşmasını Milli merkez Marmaris Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhasan Kadayıfçı yaptı. Kadayıfçı, “Milli Merkez’in amacı; sağ- sol demeden, parti ayrımı gözetmeden 'Atatürk’te Birleştik' diyen tüm vatanseverleri bir araya getirmektir. Milli Merkez, partiler üstü siyasi milli bir ittifaktır” dedi.

Panelin soru yanıt bölümünde gelen bir soruyu yanıtlayan Milli Merkez Genel Sekreteri Haluk Dural, partileşme yönünde henüz bir çalışmaları olmadığını, yerel seçimlerde alınacak sonuçlara göre yapılacak değerlendirmeler sonucunda partileşme sürecinin yeniden gözden geçirileceğini söyledi.

Panelin sona ermesinin ardından Milli Merkez Marmaris Temsilciliğinin yönetim kurulundaki isimler, katılımcıların oyuna sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. Akşam saatlerinde de konuk konuşmacılar onuruna bir yemek düzenlendi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.