Milli Eğitim yöneticilerine seminer

Muğla İl Afet ve Acil Durumu Müdürlüğü’nce Fethiye’de, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü idareci ve personeline yönelik Afet ve Acil Durum Hazırlık Uygulamaları semineri verildi. Şefika Pekin Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde...

Milli Eğitim yöneticilerine seminer

Muğla İl Afet ve Acil Durumu Müdürlüğü’nce Fethiye’de, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü idareci ve personeline yönelik Afet ve Acil Durum Hazırlık Uygulamaları semineri verildi. Şefika Pekin Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde düzenlenen seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü,İlçe Milli Eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, müdürlük personeli, okul idarecileri ve Sivil Savunma Kulübü öğretmenleri katıldı.

Seminer İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personelinden Eğitim Uzmanı Koray Ece ve Tekniker Barış Adan tarafından verildi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce yapılan açıklamada, iki gün süren 16 saatlik seminerde, katılımcılara Sivil Savunma Hizmet ve Faaliyetleri, Sivil Savunma Tedbirleri, Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer Tehdit ve Tehlikelerle Korunma Yöntemleri, Afet ve Acil Durum Yönetimi, Afet ve Acil Durumu Gerektiren Haller, Afet ve Acil Durum Yönetiminin Aşamaları, Koruyucu Güvenlik Hizmet ve Faaliyetleri, İlk Yardımın Tanımı, İlke ve Kuralları, Kanamalar, Yaralanmalar, Zehirlenmeler, Kırıklar, Yanıklar ve Şok konularında bilgiler verildiği bildirildi.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.