Milletvekili Güneş’den Gürün’e ziyaret

CHP Kocaeli Milletvekili Prof.Dr. Hurşit Güneş, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Prof.Dr. Hurşit Güneş, Muğla’yı ziyaretinde, Muğla Büyükşehir...

Milletvekili Güneş’den Gürün’e ziyaret

CHP Kocaeli Milletvekili Prof.Dr. Hurşit Güneş, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Prof.Dr. Hurşit Güneş, Muğla’yı ziyaretinde, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. CHP Kocaeli Milletvekili Prof.Dr. Hurşit Güneş’in Başkan Gürün’ü ziyaretine CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve CHP meclis üyeleri de katıldı.

30 Mart Yerel seçimlerinden sonra büyükşehir olan Muğla’da partilerinin başarılı olduğunu söyleyen Prof.Dr.Hurşit Güneş, Muğla’nın diğer büyükşehirlerden yüzölçüm ve yerleşim olarak farklı yapıda olduğunu söyledi. Muğla’nın turizm özelliği ile yaz ve kış aylarında nüfusunun da değişkenlik gösterdiğinin altını çizen Hurşit Güneş, Başkan Gürün’e bu geniş ve eşsiz coğrafyanın büyükşehir belediye başkanı olmasından dolayı başarılar diledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi hizmet binasını çok beğenen Hurşit Güneş, hizmet binası hakkında Başkan Gürün’den bilgi aldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, CHP Kocaeli Milletvekili Prof.Dr. Hurşit Güneş'e ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan Gürün; “Muğla, diğer büyükşehirlere göre örneğin İstanbul, Kocaeli gibi metropol şehirlerden yüzölçüm olarak daha geniş bir alana kurulu bir il. Ayrıca Muğla 1124 km kıyı şeridine sahip. Büyükşehir yasası çıktıktan sonra belediye olarak hazırlıklarımıza başlamıştık. 30 Mart Yerel seçimlerinden sonra vatandaşlarımızın büyükşehir belediyesi hizmetlerinden kesintisiz yararlanması için yapılanma sürecini en hızlı ve etkin şekilde gerçekleştiriyoruz. ” dedi.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.