Milas’ta 110 kişi kan verdi

Türk Kızılayı Marmaris Birgül Gökmen Kan Bağış Merkezi tarafından belirli aralıklarla düzenli olarak gerçekleştirilen kan verme kampanyaları çerçevesinde kan bağışı tırı Milas-Yatağan -Muğla kampanyaları düzenledi.Milas...

Milas’ta 110 kişi kan verdi

Türk Kızılayı Marmaris Birgül Gökmen Kan Bağış Merkezi tarafından belirli aralıklarla düzenli olarak gerçekleştirilen kan verme kampanyaları çerçevesinde kan bağışı tırı Milas-Yatağan -Muğla kampanyaları düzenledi.

Milas Kaymakamlık Binası önünde gerçekleşen kampanyaya ilçe halkının ilgisi oldukça yoğun oldu. Yaklaşık 10 saatte 130 başvuru alan Kan Bağış Merkezi personeli bu başvuruların 110’unu uygun bularak bağışı kabul etti. İlgiden memnun olan Kan Bağış Merkezi yetkilileri önümüzdeki günlerde periyodik olarak ilçeye geleceklerini belirtirken, bu arada sürekli kan bağışçısı oluşturma adına da çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ettiler.

Kızılay’dan yapılan açıklamada; “Potansiyel kan bağışçılarına ulaşabilmek, Muğla ili ve ilçelerinin kan ve kan ürünleri ihtiyacını karşılamak için yapılacak kan bağışı kampanyalarına tüm duyarlı vatandaşlarımızın katılarak destek vermelerini bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.