Milaslı güreşçiler, Muğla’yı temsil edecek

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde eğitim alan iki sporcu Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı.Türkiye’nin güreş tarihinde önemli bir yeri olan Milas’ta Mehmet Güçlü Eğitim Merkezi’nde 15-16 yaş grubunda...

Milaslı güreşçiler, Muğla’yı temsil edecek

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde eğitim alan iki sporcu Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Türkiye’nin güreş tarihinde önemli bir yeri olan Milas’ta Mehmet Güçlü Eğitim Merkezi’nde 15-16 yaş grubunda eğitim alan Efe Emik (59 KG) Burdur’da yapılan grup müsabakalarında 1. Olarak Bartın’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı. 17-18 yaş grubunda eğitim alan Şahin Canavar’da (84 KG) Antalya ilinde yapılan grup maçlarında 1. olarak İzmir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanan ikinci isim oldu.

Elde edilen başarıların ardından çalışmalarını Güreş Eğitim Merkezi’nde antrenörler Mustafa Boylu ve Abdullah Aldemir nezaretinde sürdüren sporcuların yeni hedefi Türkiye şampiyonluğu.

Elde edilen başarıdan dolayı iki sporcuyu ve antrenörlerini tebrik eden Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy; “Güreş Branşında Türkiye tarihinde genel olarak başarılı bir grafik sergileyen ilçemiz yeni güreşçiler yetiştirmek adına çalışmalarını sürdürüyor. Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde görev yapan değerli antrenörlerimizle birlikte gençlerimizin başarılı birer sporcu olması adına elimizden geleni yapıyoruz. Bu anlamda sporcularımızın her eksiği devletimiz tarafından karşılanıyor.

İki sporcumuz grup maçlarında sergiledikleri performansla Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandılar. Sporcularımıza yapılacak olan şampiyonalarda başarılar dilerim” dedi.

Bu haber toplam 480 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.