Milas’ın her köşesine sağlık hizmeti gidiyor

Milas Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Evde Bakım Hizmetleri, Sokak Hayvanları Barınağı,Cenaze Hizmetleri gibi bünyesinde oluşturulan birimler dışında geliştirdiği projeler ile de hizmetlerine devam ediyor.Hoş geldin...

Milas’ın her köşesine sağlık hizmeti gidiyor

Milas Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Evde Bakım Hizmetleri, Sokak Hayvanları Barınağı,Cenaze Hizmetleri gibi bünyesinde oluşturulan birimler dışında geliştirdiği projeler ile de hizmetlerine devam ediyor.Hoş geldin Bebek ve en son geliştirdiği Engelli Nakil Aracı projeleri ile de örnek çalışmalara imza atıyor.

1 Doktor,2 Hemşire, 2 yardımcı personel ve 2 adet şoför ile İlçe genelindeki hizmetlerine devam eden müdürlük şimdiye kadar ; 712 poliklinik ,200 pansuman,200 serum,800 enjeksiyon yapıp 516 tanesi şehir içi 60 tanesi de şehirler arası olmak üzere 586 hastayı nakil hizmetlerinden yararlandırdı.

Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Sokak Hayvanları Barınak Hizmetlerinde ; 570 adet sokak köpeğine müdahale edilip 360 köpeğe aşılama, kısırlaştırma işlemi ardından 210 tanesi de doğaya geri bırakıldı.Yine Müdürlük bünyesinde bulunan Cenaze hizmetlerinde ise 668 adet cenaze ve defin işlemi gerçekleştirildi.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ; “Sağlık İşleri Müdürlüğümüz başarılı çalışmalara imza atıyor. Evde bakım hizmetleri,sokak hayvanları barınak hizmeti,cenaze hizmetleri gibi bir çok alanda hizmet veriyor.Sosyal Yaşam Merkezimize gelen hastalarımızla da yakından ilgileniyorlar. Ayrıca geçtiğimiz ay tanıtımını yaptığımız  ve Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen ,Milas ve mahallerinde  doğan her bebeği, evinde ziyaret ederek aileyle tanışma, bebek bakımı ve gelişimi ile ilgili her tür bilgilendirme yapılması amacıyla başlattığımız “Hoş geldin Bebek Projesi” ile şimdiye kadar 130 aileye ulaştık.Şimdi de yeni modernize ettiğimiz nakil aracımız ile ilçemizdeki Engelli vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya çalışacağız”dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.