Milas Tarım Denetimlerinde ilk sırada

Milas İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Muğla genelinde yapılan gıda denetiminde il birincisi oldu.Milas İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, yıl boyunca gıda denetimleri konusunda hedef olarak belirlediği...

Milas Tarım Denetimlerinde ilk sırada

Milas İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Muğla genelinde yapılan gıda denetiminde il birincisi oldu.

Milas İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, yıl boyunca gıda denetimleri konusunda hedef olarak belirlediği 762 sayısını yılın dolmasına 1 ay kala yüzde 25 geçerek 1000’i aştı. Fırınları, Pastaneleri, Kasapları, Marketleri, Lokantaları ve gıda satış yerlerinin denetimlerinin yapıldığı Milas’ta Muğla il genelindeki 13 ilçe arasında 1. sırayı alan Milas İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yılsonuna kadar bu sayıyı yüzde 135’lere ulaştırmayı hedefliyor.

Denetimler sonucunda gıda denetim elemanları tarafından, eksik görülen hususları tutanakla tespit edip, işletme sahiplerine gerekli uyarılar yapıldığını bildirilirken, denetimlere İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Eşref Arslan’da bizzat katıldı.

Eşref Arslan, işletme sahiplerine ve tüketicilere yaptığı uyarılarda Gıda güvenliği herkesin hakkı ve sorumluluğunda olduğunu söyleyerek, gıda sağlığı ve hijyenine dikkat çekti. Arslan, tüketicilerden herhangi bir olumsuzlukta Alo Gıda 174’ü aramaları istedi. Arslan, gıda denetimlerinin aralıksız olarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.