Milas, talihliyi merak ediyor

Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişinde 6 bilerek 1 milyon 537 bin 173 TL kazanan talihli, Milas'ta merak konusu oldu.Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişinde 6 bilen 1 kişi, 1 milyon 537 bin 173,45 TL ikramiye kazandı. İkramiye kazanan...

Milas, talihliyi merak ediyor

Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişinde 6 bilerek 1 milyon 537 bin 173 TL kazanan talihli, Milas'ta merak konusu oldu.

Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişinde 6 bilen 1 kişi, 1 milyon 537 bin 173,45 TL ikramiye kazandı. İkramiye kazanan talihli kupon Milas’ta Peron Büfe isimli bayide yatırıldı. Vatandaş şans oyunları için merakla birlikte bu bayi ye akın etti.

Sayısal Loto'nun bu haftaki çekilişinde 6 bilen 1 kişi, 1 milyon 537 bin 173 lira 45 kuruş ikramiye kazandı. Muğla’nın Milas İlçesinde bir talihliye isabet eden ikramiye 12 yıldır bayilik yapan Muhammet Selbes’in işyerinden oynandı. Makinenin sen seç seçeneği ile oynanan oyunda ikramiyenin kime çıktığı henüz belirlenemedi. Bayi kapısına Büyük ikramiye buradan oynanmıştır yazılı afiş astı. İşyerine gün içinde şans oyunu oynamak için çok sayıda insan gelirken işyeri sahibi bir beklentisi olmasa da kime şans getirdiklerini merek ettiğini söyledi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.