Milas Organize Sanayiye Ankara’dan destek

Milas Organize Sanayi’nin yapımı işinin hızlandırılması ile ilgili görüşmeler devam ediyor. Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer,...

Milas Organize Sanayiye Ankara’dan destek

Milas Organize Sanayi’nin yapımı işinin hızlandırılması ile ilgili görüşmeler devam ediyor. Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Ak Parti Milas İlçe Başkanı Bülent Demir ve beraberindeki ekip Ankara’da Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa’nın önderliğinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilileri ile görüştü.

Görüşmelere Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı OSB’lerden sorumlu Müsteşar Yardımcısı Ramazan Yıldırım, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk ve Bakanlık teknik ekibi katıldı. Milas’ın büyük bir kısmının tarım arazisi, sit alanı ve orman olması dolayısıyla Organize Sanayinin bu bölgeler dışında kalan mevcut planlanan yerinde devamı konusunda mutabakata varıldı.

Mart ayına kadar Organize Sanayi Yönetimi, Milas Belediyesi ve diğer taraf kurum ve kuruluşların üzerine düşenleri gerçekleştirmesi sonucu ihaleye çıkılacağı açıklandı. Teknik heyetle ayrıca yol genişlikleri, alanlar arasındaki kot farkları ve engebe sorununun giderilmesi konularında detaylı görüşmeler yapılırken, Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, Organize Sanayi Bölgelerinin yerel ekonomiye ve ülke ekonomisi için büyük katkılarının olduğunu, Milas Organize Sanayii’nin bir an önce hayata geçmesi için iki vekil olarak ellerinden geleni her zaman yapacaklarını ifade etti.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.