Milas Belediyesi çocukları sevindiriyor

Milas Belediyesi, tarafından Dörttepe Mahallesi Üçpınar mevkiinde yapımı tamamlanan çocuk parkı hizmete açıldı.Dörttepe mahallesi Üçpınar mevkiinde yapımı tamamlanan çocuk parkında hakkında açıklama yapan Milas Belediye...

Milas Belediyesi çocukları sevindiriyor

Milas Belediyesi, tarafından Dörttepe Mahallesi Üçpınar mevkiinde yapımı tamamlanan çocuk parkı hizmete açıldı.

Dörttepe mahallesi Üçpınar mevkiinde yapımı tamamlanan çocuk parkında hakkında açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Milas Belediyesi olarak Büyükşehir Yasasıyla birlikte belediyemiz bünyesine katılan mahallelerimize de hizmet götürme gayretindeyiz. Kırsal mahallelerimizin eksikleri öncelikle önem sırasına göre belli bir plan ve bütçe dahilinde giderilmeye başlandı. Alt yapı ve üst yapı gibi hayati önem taşıyan hizmetlerin yanında sosyal hizmet alanında da Kırsal mahallelerimizi merkez mahallelerimiz kadar önemsiyoruz. Bu kapsamda 2016 yılı içerisinde planlanan ve çocuk parkı olmayan 110 mahallemize çocuk oyun alanı oluşturduk” dedi.

2017 yılı içerisinde de çocuk parkı olmayan diğer mahallelerde de aynı uygulamaya devam ettiklerini dile getiren Tokat, “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından yapılan mahallemizdeki çocuk parkımız, tek kuleli oyun grubu, bağımsız salıncak ,tahterevalli, piknik masası ve çöp kovası bulunuyor. Parkımızın mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.