Midtown’da eğlenceli çocuk tatili

Bodrum’da alışveriş ve yaşam merkezi Midtown, Sömestr tatili boyunca çocuklar için eğitici ve eğlenceli bir program sunuyor.Ayla Eriş, sanata gönül vermiş bir ressam, bir akademisyen ve bir Bodrum sevdalısı. 01-31 Ocak tarihleri...

Midtown’da eğlenceli çocuk tatili

Bodrum’da alışveriş ve yaşam merkezi Midtown, Sömestr tatili boyunca çocuklar için eğitici ve eğlenceli bir program sunuyor.

Ayla Eriş, sanata gönül vermiş bir ressam, bir akademisyen ve bir Bodrum sevdalısı. 01-31 Ocak tarihleri arasında Midtown’da “Bodrum İzlenimleri” Resim Sergisinin ev sahibi Ayla Eriş, çocuklarla Bodrum’un dokusunu koruma konusunda yaratıcı resim atölyesi gerçekleştirdi.  Bodrum’a özgü Bodrum Kalesi, Bodrum Mandalinası ve yelken sporlarına yönelik motiflerden oluşan parçalar ile kolaj çalışması yapan çocuklara “Bodrum’a ait güzellikler sizlerle güzel” mesajı verildi. Geleceğin sanatçılarına Ayla Eriş imzalı katılım belgeleri verilirken, Bodrum Mandalinasına özel renk ve kokuya yapılan vurgu, çocukların bağımsız olarak hazırladıkları resimlerde dikkat çekti.

Bodrum’un sualtı maceralarını merak edenler ise tatil boyunca Bodrum Sualtı Derneği’nin gerçekleştirdiği “Karma Sualtı Fotoğraf Sergisi”ni 1 Mart tarihine kadar ziyaret edebilecek.

Dans Atölyesi Devam Ediyor

Bodrum’un Akademik ve sporsal anlamda 7’den 77’ye herkesi Cimnastik, Bale, Pilates, Yoga, Junior Dans, Halk Oyunları ve Latin Dansları ile buluşturan bir spor kulübü, sömestr tatili boyunca

her Cumartesi ve Pazar, saat 15.00’de Midtown’da çocuklar ile dans ve ritim çalışması yapmaya devam ediyor. Dansa gönül vermiş bir grup sporcunun oluşturduğu kulüp, çocukları ritm duygusu kazandırırken, çocuklara doğru beslenmenin önemini anlatıyor.

Bu haber toplam 156 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.