MHP’li adaydan CHP’li başkana ziyaret

Milliyetçi Hareket  Partisi Muğla 2. Sıra   Milletvekili Adayı  Prof.Dr. Peyami Cinaz beraberinde İlçe Başkanı Serkan Uzun ve partililer olduğu halde,  Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık’ı makamında...

MHP’li adaydan CHP’li başkana ziyaret

Milliyetçi Hareket  Partisi Muğla 2. Sıra   Milletvekili Adayı  Prof.Dr. Peyami Cinaz beraberinde İlçe Başkanı Serkan Uzun ve partililer olduğu halde,  Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık’ı makamında ziyaret ederek bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

Prof.Dr. Peyami Cinaz; “Ben Yatağanlıyım. Yatağan Belediye Başkanımıza ziyaret etmem den daha doğal  bir şey olamaz. Muğla ve Yatağan halkına hizmet için  aday oldum. Siyasette tecrübeli bir kişiyim. Halkım onay verirse Muğla’yı TBMM de en iyi bir şekilde temsil edeceğime söz veriyorum.  Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim” dedi.

Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık da ziyaretten sevinç duyduğunu belirterek; “Sayın  Peyami  Hocama   ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor  başarılar diliyorum.  Yatağan’dan bir aday çıkması bir şanstır.”diye konuştu.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.