MHP’den BAYRAK kampanyası

Diyarbakır’daki Nevruz kutlamaları esnasında alanda bir tek Türk bayrağının bulunmamasına tepki gösteren MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, her Türk vatandaşının 1-20 Nisan tarihleri arasında her eve ve balkona bir Türk...

MHP’den BAYRAK kampanyası

Diyarbakır’daki Nevruz kutlamaları esnasında alanda bir tek Türk bayrağının bulunmamasına tepki gösteren MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, her Türk vatandaşının 1-20 Nisan tarihleri arasında her eve ve balkona bir Türk Bayrağı asmasını istedi.

MHP olarak ‘Sen de Bir Türk Bayrağı As’ kampanyası başlattıklarını açıklayan MHP Muğla İl Başkanı Korkmaz, “Bayrağımız bir bez parçası değildir, bizim namusumuz ve şerefimizdir. Bayrağımızla hiçbir zaman hiç kimseyle oynatmayız. AK Parti Hükümeti, bölücü tayfa, PKK ve yandaşları Türk bayrağına karşı âdeta savaş açmışlardır. Diyarbakır’daki Nevruz kutlamalarında bir tek Türk bayrağının olmaması üzücüdür, düşündürücüdür. Bu cüreti nereden kimden almışlardır? Meydanlara Türk bayrağını asmayan, paçavralarla kendilerini avutanlara verilecek cevabımız vardır. Bu düşmanlarımıza, bu duyarsız ve pervasızlara rağmen, bu ülkede Türk bayrağını dalgalandırmak, sahip çıkmak bizlerin görevidir. 1-20 Nisan tarihleri arasında MHP ve Ülkücü hareket, yurt genelinde “Sen de bir Türk bayrağı as” sloganı ile bir bayrak asma kampanyası başlattı. Bu kampanyaya hangi görüşte olursa olsun bütün vatandaşlarımızın katılımını bekliyoruz. “dedi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.