MHP İstişare Toplantıları sürüyor

MHP Muğla il teşkilatı ilçe istişare toplantılarının ilkini geçtiğimiz günlerde Fethiye de gerçekleştirdi. İstişare toplantılarına ara vermeden devam eden MHP Muğla il teşkilatı istişare toplantısının ikincisini Köyceğiz...

MHP İstişare Toplantıları sürüyor

MHP Muğla il teşkilatı ilçe istişare toplantılarının ilkini geçtiğimiz günlerde Fethiye de gerçekleştirdi. İstişare toplantılarına ara vermeden devam eden MHP Muğla il teşkilatı istişare toplantısının ikincisini Köyceğiz de gerçekleştirdi. Köyceğiz’de düzenlenen toplantıya İl Başkanı Osman Güven, il başkan yardımcıları Erol Hızlı, Yavuz Kurtulan, il yönetim kurulu üyeleri,  MHP Köyceğiz İlçe Başkanı Mehmet Madencioğlu, Beyobası Belediye Başkanı Besim Özbek ve çok sayıda partili katıldı. Ağırlıklı olarak yerel seçim çalışmalarının konuşulduğu toplantıya partililerin ilgisi yoğundu. İl Başkanı Osman Güven burada yaptığı konuşmada önümüzdeki iki buçuk yıl içerisinde yerel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimler olmak üzere üç seçimin yapılacağını ve bunun için çalışmaların şimdiden başlatılarak giderek hız kazanacağını belirtti. İktidar partisine yüklenen Güven, “11 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti’nin bugün ülkeyi getirdiği nokta içler acısıdır, dün bebek katili Öcalan’la görüşüyorsunuz diyenlere şerefsizlikle itham edenler artık bebek katiliyle görüşmeler yapmaktadırlar ve PKK terörünün sona erdirilmesi için Öcalan’dan medet ummaktadırlar” dedi.

Muğla genelinde köyleri gezerek Büyükşehir’i anlattıklarını belirten Osman Güven “Büyükşehrin getiri ve götürülerini tartışıyoruz, tabii şimdi AKP’li arkadaşlar köyleri dolaşıp bu yasanın ne kadar iyi olduğunu anlatıyorlar ama yarın katılım payları, vergiler artacak. En ücra köydeki yaşayan bir vatandaş bile Muğla’nın merkezinde yaşıyor gibi katılım payı ödeyecek, vergi ödeyecek. Köyleri geziyoruz, geçen hafta Fethiye’deydik bu hafta Köyceğiz’deyiz, bundan sonra da ilçelerimizin köylerini, adım atılmadık, konuşulmadık tek kişi kalmamak üzere dolaşacağız” diye konuştu.

Muğla Büyükşehir belediye başkanlığı için MHP’nin adayının Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın olduğunu belirten Güven, “Muğla da MHP tabanı ve il teşkilatının kesin tavrı şudur Muğla da MHP Büyükşehir belediye başkan adayı olarak Behçet Saatcı olmalıdır. Bu sadece Osman Güven’in isteği değil. Partili partisiz herkesin isteğidir. Çünkü Behçet Saatcı marka olmuştur. Fethiye’yi bugün büyük bir köyden, modern bir kent haline getiren değerli başkanımızı Büyükşehir belediye başkanı görmek bizlere onur verir ve şeref verecektir. Kesinleşmiş bir durum yok, önümüzdeki günlerde diğer partiler adaylarını açıkladığı süreçte bizde açıklayacağız”dedi.

Saatcı baskılara boyun eğmedi

Geçmişte özellikle AK Parti tarafından Behçet Saatcı’ya çok büyük baskıların yapıldığını söyleyen Osman Güven, “Başkanımıza AKP iktidara geldiğinden bu yana büyük bir baskı uygulamıştır. Kendisine teşekkür ediyoruz, bu baskılara  boyun eğmemiştir. Bundan sonra da eğmeyecektir. Eğer Behçet Saatcı aday olacaksa, MHP’nin adayı olacaktır, kesinlikle AKP’nin veya başka partinin değil “dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.