Mezunlar Muğla’da buluştu

Türkiye Çocuk Esirgeme Kurumu Özel Hemşire Koleji 1977-78 mezunları yıllar sonra ilk defa Muğla’da buluştular. Hepsi emekli olan mezunlar 36 yıl sonra tekrar buluşmanın sevincini yaşarken, ev sahipliğini ve buluşma etkinliği...

Mezunlar Muğla’da buluştu

Türkiye Çocuk Esirgeme Kurumu Özel Hemşire Koleji 1977-78 mezunları yıllar sonra ilk defa Muğla’da buluştular. Hepsi emekli olan mezunlar 36 yıl sonra tekrar buluşmanın sevincini yaşarken, ev sahipliğini ve buluşma etkinliği çerçevesinde düzenlenen gezilerin mihmandarlığını ise HABER Gazetesi Köşe Yazarı Hüseyin Akar ve eşi Ayşe Akar yaptılar.

Özel Hemşire Koleji 1977-78 dönemi mezunlarından Ayşe Akar Mersin, Meryem Dorgan, Jale Duran, Hasibe Ersin, Müzeyyen Korkmaz, Sahşenem Kılıç, Sevim Tüzmen, Güngör Karakaya, Ayşe Oktan 36 yıl sonra bir araya gelerek hasret giderdiler ve anılarını tazelediler. 2 gün süren buluşma etkinliğinde Muğla ve çevresinin tarihi ve doğal güzellikleri de gezilip görülürken, eski mezunlar bu bulaşmayı bundan sonraki yıllarda da devam ettirme kararı aldılar.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.