Meydanın ismine halk karar verecek

Yalıkavak Belediyesi tarafından başlatılan kampanya ile vatandaşlar meydanın ismini seçiyor. Kış aylarında başlanan Yalıkavak Belediyesi önündeki meydan düzenleme ve yenileme çalışmaları tamamlandı. Çarşı ile Pazaryeri...

Meydanın ismine halk karar verecek

Yalıkavak Belediyesi tarafından başlatılan kampanya ile vatandaşlar meydanın ismini seçiyor. Kış aylarında başlanan Yalıkavak Belediyesi önündeki meydan düzenleme ve yenileme çalışmaları tamamlandı. Çarşı ile Pazaryeri arasında bağlantıyı oluşturan ve çevre düzenlemesi ile modern bir görünüm kazanan meydanın ismine vatandaşlara karar veriyor.

Belediye tarafından başlatılan kampanya ile vatandaşlar Yalıkavak Belediye Zabıtası önünde bulunan masada oy kullanıyor. Belediye ekipleri ayrıca esnafı dolaşarak ve sosyal medya üzerinden vatandaşlara oy kullandırıyor.

Atatürk, Cumhuriyet, Barış, Demokrasi, Halk, Belediye Meydanı isimlerinden birini seçebilen vatandaşlar ayrıca isim önerisinde de bulunabiliyorlar.

Meydanın ismine vatandaşların karar vermesi için böyle bir çalışma başlattıklarını belirten Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan şunları söyledi:

“Meydanımızın ismini beldemizde yaşayan vatandaşlarımızın karar vermesini istedik. Yasal olarak biz belediye meclisimizde karar vereceğiz, ancak bu kararı verirken vatandaşlarımızın tercihlerini oylayacağız. Halkımızın görüşleri ve fikirleri bizler için çok önemli”

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.