Mete’den bağış çağrısı

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, 15 Temmuz akşamı yaşanan kanlı kalkışmada, kalkışmaya karşı direniş sırasında yaşamlarını kaybeden demokrasi şehitlerinin aileleri için başlatılan yardım kampanyasına katıldı...

Mete’den bağış çağrısı

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, 15 Temmuz akşamı yaşanan kanlı kalkışmada, kalkışmaya karşı direniş sırasında yaşamlarını kaybeden demokrasi şehitlerinin aileleri için başlatılan yardım kampanyasına katıldı ve herkese bağış çağrısında bulundu.

Kadem Mete ile birlikte parti yöneticileri bankaya giderek bağışlarını yaptılar. Burada bir açıklama yapan Kadem Mete; “ 15 Temmuz gecesi alçak darbe girişimini engelleyen kahraman şehitlerimize ve gazilerimize Yüce Türk Milleti olarak sahip çıkmayı elbette bir görev biliyoruz.

Ey Şehidim, ey Gazim;  şimdi sıra bizde emanetiniz emanetimizdir. Halkımız yoğun bir yardım etme talebinde bulunmuştur. Bizler de bugün Muğla'da Ak Parti Teşkilatı olarak bu talebe dahil oluyor ve emanete sahip çıkıyoruz.

Biz yardımda bulunan her bir kardeşimize bu ulvi davranışlarından dolayı teşekkür ediyor, ve bu yardımların artarak devam edeceği inancını taşıyoruz. “dedi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.