Mete, Yatağan için müjde verdi

Yatağan AK Parti İlçe Divanında konuşan İlçe Başkanı vekili İsmail Göktepe halkın merak ettiği konularda önemli bilgiler verdi.AK Parti Yatağan Başkanlığının Mart Ayı Olağan İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, parti binasında...

Mete, Yatağan için müjde verdi

Yatağan AK Parti İlçe Divanında konuşan İlçe Başkanı vekili İsmail Göktepe halkın merak ettiği konularda önemli bilgiler verdi.

AK Parti Yatağan Başkanlığının Mart Ayı Olağan İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, parti binasında yapıldı.

Toplantıya, İl Başkanı Kadem Mete, İlçe Başkan Vekili İsmail Göktepe, Kadın Kolları İl başkanı Ümmühan Toksöz, İl yönetim kurulu üyeleri, belediye meclisi üyeleri, İlçe yöneticileri, Kadın ve gençlik kolları yöneticileri, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

İlçe Başkan Vekili İsmail Göktepe, yaptığı açıklamada; ‘Artık Kongre süreçleri tamamlandı bundan sonra 2019 seçimlerine odaklanacağız. Demir köprünün tadilatı tamamlandı. Devlet Hastanesi ihalesi 8 Mart tarihinde tamamlandı. 2 ay içinde inşaatın başlamasını bekliyoruz. Yatağan Milas karayolu 2 ay aradan sonra hızlı bir şekilde yapılıyor. Bulvarda bazı değişiklikler olabilir planlar hazırlanıyor bu konudaki çalışmalar devam ediyor. Yüksek okul ihalesi yapıldı bazı itirazlar var 2 ay içinde çalışmaların başlamasını bekliyoruz. 112 binası yapılıyor. Hedefimiz çok büyük hedefimiz belediye seçimlerini kazanmaktır. Yatağan Belediyesi Bulvara, ‘bu yol karayollarına aittir’ levhası astı. Zaten levha asmakta üstüne yok efendim şu okulun arsası şu caminin arsası belediye tarafından verilmiştir’dedi.

İl Başkanı Kadem Mete’de yaptığı konuşmada; ‘Muğla olarak kongre dönemlerini tamamladık bundan sonraki hedefimiz yerel seçimlere odaklanmaktır. Parti üyemiz dahi olsa her eve girilecek partili olmadığını söyleyenlerden dilekçe alınacak. Her seçimde iki aday çıktı kırgınlık yok, birbirimizle uğraşmayıp seçimlere odaklanacağız. Bu seçimler çok önemli bu seçimlere projeli ve kapsamlı hazırlanacağız’ şeklide konuştu.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.