Meslektaşlarından, Tokat’a ziyaret

Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun ve Baro Sekreteri Bekir Karaaslan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.Ziyarettin amacının Muğla Barosu olarak meslektaşları Tokat’a destek olmak olduğunu vurgulayan Uzun şunları...

Meslektaşlarından, Tokat’a ziyaret

Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun ve Baro Sekreteri Bekir Karaaslan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret etti.

Ziyarettin amacının Muğla Barosu olarak meslektaşları Tokat’a destek olmak olduğunu vurgulayan Uzun şunları söyledi ;” Baromuzun çok değerli üyesi ,kadim dostumuz, meslektaşımız Sayın Muhammet Tokat’ı ziyaret etmek istedik.Kendisi halkına kendisini yetiştiren memleketine hizmet edebilmek için aramızdan ayrıldı. Kendisinin varlığı baromuz adına büyük kazanım. Halka hizmet etmenin ne kadar zor olduğunu biliyorum.Bizlerde mesleğimizi icra ederken bir nevi halka hizmet ediyoruz ama Başkanımın hizmeti daha başka ve zor.Başkanımızın başarılı çalışmalarını takdirle izliyoruz.Bu yolda belki ufak bir yüreklenmeye barosunun desteğine ihtiyaç duyar diye ziyaret etmek ve başarılar dilemek istedik”

Ziyaretlerinden dolayı Muğla Barosu Başkanı Cumhur Uzun ve Baro Sekreteri Bekir Karaaslan’a teşekkür eden Başkan Tokat ise; “Aranızdan ayrılmış değilim.Baronuza üyeliğim hala devam ediyor.20 yılı aşkın meslek hayatımda her zaman baroya önem verdim.Mesleğim ya temsilcilik yada yöneticilikle geçti.Bu açıdan ziyaretiniz benim için önemli sizlere teşekkür ediyorum.

Avukatlık ve baromuzdan kazandığımız bir çok şey bizim işimizi kolaylaştırıyor. Baro ve Avukatlık ayrı bir okul.Bunun avantajlarını kullanıyoruz.Bu anlamda fiziki olarak dışarıda olsam bile sizleri göreve geldiğiniz dönemden beri takip ediyorum.Görev aşkınız ve gayretlerinizi takdirle izliyorum.Çalışmalarınıza basamakları daha da arttırarak devam edeceğinize ve Muğla Baromuzun Türkiye deki başarılı imajını korumak içerisinde olacağınıza eminim.Ziyaretiniz içinde sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.