Menteşe’nin gururu oldular

Milas Belediyesi Karate Turnuvasına katılan Menteşe Belediyespor Kulübü Karatecileri ilçeye 2 altın, 3 gümüş ve 6 bronz madalya ile dönerek Menteşe’nin gururu oldular. Milas Belediyesi İller arası Karate Turnuvası Milas...

Menteşe’nin gururu oldular

Milas Belediyesi Karate Turnuvasına katılan Menteşe Belediyespor Kulübü Karatecileri ilçeye 2 altın, 3 gümüş ve 6 bronz madalya ile dönerek Menteşe’nin gururu oldular. 

Milas Belediyesi İller arası Karate Turnuvası Milas Kapalı spor salonunda gerçekleşti. Turnuvaya Muğla, Manisa, Denizli, Uşak, Aydın ve İzmir’den yaklaşık 200 sporcunun katıldı. Çekişmeli mücadelelere sahne olan turnuva da Menteşe Belediyespor sporcuları ilçemize 2 altın, 3 gümüş ve 6 bronz madalya ile döndüler. 

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, turnuvadan başarıyla dönen sporcuları tebrik ederek, “Sporcularımızı ve antrenörümüzü kutluyorum. Belediyemiz bünyesinde yeni kurulan bir branş olmasına rağmen, katıldıkları ilk turnuvadan başarıyla dönerek bizleri gururlandırdılar. Menteşe Belediyespor Kulübümüzün kısa zamanda farklı branşlarda başarı elde etmeleri beni mutlu ediyor. Bu anlamda spora ve sporcuya olan destek ve katkılarımız artarak devam edecektir. Gençlerimizi spora teşvik etmek, hem sağlıklı birer birey olmaları hem de kötü alışkanlıklardan uzak durmaları anlamında çok önemli olduğunu düşünüyorum.  Antrenörümüz Kadir Yılmaz ve sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Turnuvada başarı derece alan sporcularımız ise şu isimlerden oluşuyor; Batuhan Turgut, Büşra Çakmak (Altın Madalya), Elif Uysal, Eren Gençdoğmuş ve Selin Dören (Gümüş Madalya), Hüsnü Gökçe, Öykü Naz Elmas, Ümit Kadem, Musa Enes Aslan ve Efekan Dalgıç Bronz madalya ile ilçemize döndüler.

Bu haber toplam 352 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.