Menteşe’de Dereler Temizleniyor

MUSKİ ekipleri, yaz aylarında koku ve görüntü kirliliği oluşturan dere yataklarının temizlenmesi için çalışmalarına devam ediyor.Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri,...

Menteşe’de Dereler Temizleniyor

MUSKİ ekipleri, yaz aylarında koku ve görüntü kirliliği oluşturan dere yataklarının temizlenmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, il genelinde derelerde temizlik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Menteşe ilçesinde bulunan Kara Muğla Deresi MUSKİ ekipleri tarafından temizlendi.

Ekipler, kış mevsiminin getirdiği koku ve görüntü kirliliği oluşturan dere yataklarının temizlenmesi için çalışmalarına devam ediyor. MUSKİ 3. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri, yaz mevsiminde sıcaklıkla birlikte daha fazla hissedilen kokuların önüne geçmek için Kara Muğla Deresi’ni temizledi. Ekipler diğer derelerin de temizliklerine devam ederek, Menteşe’de yaz mevsimindeki dere kokularının önüne geçmeyi amaçlıyor.

Konu hakkında konuşan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, Menteşe ilçesinde başlatılan dere temizliklerinin hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Ayrıca Ülgen, “ Sert geçen kış mevsiminin ardından derelerin içinde kalan pislikler, koku ve görüntü kirliliği oluşturuyor. Aynı zamanda sivrisinek gibi haşerelerin üremesine ortam sağlıyor. Ekiplerimiz yoğun bir temizlik çalışması içinde. Programlarımız dahilinde diğer derelerin de temizlik çalışmalarına devam edeceğiz. Hizmet ettiğimiz alan çok geniş. MUSKİ olarak daha fazla mesai harcayıp, halkımızı mağdur etmeyeceğiz. Bizim tek gayemiz, kurum olarak var olma sebebimiz olan halkımıza kesintisiz temiz su sağlamak ve kanalizasyon sorunlarını doğaya ve canlılara zarar vermeden bertaraf etmektir. Ekiplerimiz her geçen gün konularında daha uzmanlaşıyor. Hedefimiz yüzde yüz halkımızın memnuniyeti. Bunu da başaracak güçteyiz” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.