Menteşe sokakları artık daha temiz

Menteşe Belediyesi ‘Çağdaş Toplum, Temiz Kent’ ilkesi ile vatandaşlarına daha kaliteli hizmet veriyor.  Temizlik İşlerinde kullanılan, 6 metreküp hacmine sahip ve fırçalarıyla 2 metre genişliğinde alanı temizleyebilen...

Menteşe sokakları artık daha temiz

Menteşe Belediyesi ‘Çağdaş Toplum, Temiz Kent’ ilkesi ile vatandaşlarına daha kaliteli hizmet veriyor.  Temizlik İşlerinde kullanılan, 6 metreküp hacmine sahip ve fırçalarıyla 2 metre genişliğinde alanı temizleyebilen vakumlu yol süpürme makinesi ile kırsal mahallelerde ki cadde ve meydanlar artık daha temiz.

Konuyla ilgili açıklama yapan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ‘Çağdaş Topum, Temiz Kent’ ilkesi ile hareket ettiklerini belirterek, “Menteşe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüzce, başta ana cadde ve meydanlar gibi vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu alanlar ve sokaklarımız artık daha temiz bir hal alıyor. Amacımız vatandaşlarımızın daha temiz bir çevreye sahip olmaları. Vatandaşlarımıza daha sağlıklı hizmet etmek için araç filomuzu ve hizmet ağımızı sürekli geliştiriyoruz” şeklinde konuştu.

İlk etapta Bayır, Yerkesik, Kafaca ve Yeşilyurt Mahallelerindeki yollarda kullanılan 2 büyük fırçayla 2 metre genişliğinde alanı süpürebilen araç, yaklaşık 1,5 ton su tankı ile sıcak asfalt olan yollarda da temizlik çalışması yapabiliyor. Araç, yol süpürme çalışması yaptığı esnada yola su püskürterek tozların havalanmasını engelliyor ve toz oluşumunun önüne geçiyor.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.