Menteşe Personeline eğitim

Menteşe Belediyesi tarafından vatandaşlara daha sağlıklı hizmet vermek, iş ve işçi güvenliğinin sağlanması adına personel eğitimlerine devam ediliyor. Bu kapsamda personele A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Çevre Mühendisi...

Menteşe Personeline eğitim

Menteşe Belediyesi tarafından vatandaşlara daha sağlıklı hizmet vermek, iş ve işçi güvenliğinin sağlanması adına personel eğitimlerine devam ediliyor. Bu kapsamda personele A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Çevre Mühendisi İbrahim Kocaağa tarafından Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği Yenileme Eğitimi verildi.

Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezindeki eğitim ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, temel iş sağlığı ve güvenliği yenileme eğitimi ile çalışanların iş sağlığı, güvenliği ve müdahalesi konusunda bilgilendirildiği belirtti. Vatandaşlara daha hızlı ve sağlıklı hizmet verebilmek ve oluşabilecek iş kazalarının önüne geçmek adına personele yönelik eğitimlerin değişen ve ortaya çıkan yeni risklere uygun olarak devam edeceğini kaydeden Başkan Gümüş şunları söyledi:

“Ülkemiz maalesef ki ölümcül iş kazalarında Dünyada üçüncü Avrupa'da ise birinci sırada. Bizde oluşabilecek iş kazalarının önüne geçmek ve yaşanan herhangi bir olayda acil müdahale edilmesi ile ilgili olarak personellerimize eğitimler vermeye devam edeceğiz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelimiz çalışma mevzuatı ile ilgili bilgiler, hak ve sorumlulukları, güvenlik ve sağlık işaretleri, kişisel koruyucu donanım kullanımı, kimyasal ve fiziksel risk etmenleri, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı, kaza ve yaralanma sebepleri ile korunma prensipleri tekniklerinin uygulanması temel başlıklı konularında eğitim aldılar.”

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.