Menteşe, köylere hizmet götürmeyi sürdürüyor

Büyükşehir Yasası’yla birlikte Menteşe Belediyesi kendisine bağlanan belde ve köylere hizmet götürme çalışmalarına devam ediyor.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yapılan hizmetler hakkında yaptığı açıklamada,...

Menteşe, köylere hizmet götürmeyi sürdürüyor

Büyükşehir Yasası’yla birlikte Menteşe Belediyesi kendisine bağlanan belde ve köylere hizmet götürme çalışmalarına devam ediyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yapılan hizmetler hakkında yaptığı açıklamada, “Dağpınarı mahallemize üstü çelik çatı ile kapalı, çok kullanım amaçlı sosyal tesis yapıyoruz. Yapımı şuan devam eden salonumuzda, Mahalle halkı her türlü düğün, sünnet ve mevlitlerini yapabilecekler. Bulaşık yıkama alanı ve tuvaleti de olacak bu salonumuzu, vatandaşlarımız yakın zamanda kullanabilecekler” dedi.

Başkan Gümüş, “Büyükşehir yasası ile birlikte yetki alanımızdaki 66 mahallemize hizmet götürüyoruz. Bu süreçte, birçok eksiği bulunan kırsal mahallelerimize de pek çok hizmet yaptık. Yol yapım çalışmaları, camilerimizin bakım onarım ve temizliği, köprü ve okulların tamiratları, mezarlıkların temizliği, modern yeni tuvaletler, park ve bahçelerin çevre düzenlemeleri gibi hizmetlerimizi düzenli olarak yapıyoruz. Bu saydıklarım yaptığımız hizmetlerin sadece bir kısmı. İstekleri tek tek değerlendirip, yerine getirmeye çalışıyoruz. Mahalle sakinlerimizin istek ve talepleri doğrultusunda, ihtiyaçlarına göre projelerimizi gerçekleştiriyoruz. Dağpınarı Mahallemize kazandırdığımız çok amaçlı salonumuzda, bu hizmetlerimizden bir tanesi. Söz verdiğimiz gibi, salonumuzu yapıyoruz. Çok amaçlı salonumuz en kısa zamanda tamamlanarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Kırsal mahallelerimizin en büyük eksiklerinden biri olan bu salonlarımızı ihtiyaca göre, diğer mahallelere de sırasıyla yapacağız” dedi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.