Menteşe Kent Konseyi Kadın Meclisi kuruldu

Menteşe Kent Konseyi Kadın Meclisi, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısı ile birlikte kuruldu. Dilek Bulut'un yaptığı Divan Başkanlığı, Aslı Karataş ve Ezgi Melike Yıldız'dan...

Menteşe Kent Konseyi Kadın Meclisi kuruldu

Menteşe Kent Konseyi Kadın Meclisi, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısı ile birlikte kuruldu. Dilek Bulut'un yaptığı Divan Başkanlığı, Aslı Karataş ve Ezgi Melike Yıldız'dan oluştu.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, genel kurulda yaptığı konuşmasında AKP Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu'nun sosyal medya hesabından “600 yıllık imparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi” yazısına atıfta bulunarak, "Kendisine burada soruyorum. Acaba Şuan Cumhuriyet olmasaydı şimdi böyle rahat giyinip, böylesine rahat konuşabilirmiydi. Acaba siyatete girebilirmiydi? Eğri oturup, doğru düşünmek lazım. Böylesine rahat konuşabiliyorsa. Bu Cumhuriyetimiz sayesindedir. Şuan bulunduğu konum bile Atatürk'ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyet sayesindedir. Bunu unutmamak lazım" dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Gümüş konuşmasında kadın hak ve özgürlüklerine değinerek, "Kadınlarımızın gerek siyasette, gerek iş dünyasında, gerekse sivil toplum kuruluşlarında daha çok söz hakkı alması lazım. Türk Kadını toplumda ne kadar çok yer alırsa,  kazanan siyasetimiz olur" dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'ün konuşmasının ardından Kadın Meclisi seçimleri yapıldı. Yapılan seçimler sonrası, Kadın Meclisi şu isimlerden oluştu:

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Karadağ Dural, Yürütme Kurulu Asil Üyeleri;

Aslı Öztürk, Güllü İpek, Fatma Aydoğdu, Rabia Güner Demirci, Semra Karaağaçlı, Özlem Dinçer Çınar, Şerife Oral.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.