Menteşe Belediyesi’nin araç parkı büyüyor

Menteşe Belediyesi, vatandaşlara yönelik hizmetlerin kısa sürede ve kaliteli bir şekilde ulaştırılması amacıyla, Fen İşleri Müdürlüğü’nce kullanılmak üzere, yeni iş makineleri satın aldı.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin...

Menteşe Belediyesi’nin araç parkı büyüyor

Menteşe Belediyesi, vatandaşlara yönelik hizmetlerin kısa sürede ve kaliteli bir şekilde ulaştırılması amacıyla, Fen İşleri Müdürlüğü’nce kullanılmak üzere, yeni iş makineleri satın aldı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yeni alınan iş makineleri hakkında yaptığı açıklamada, “İhtiyaçlarımız doğrultusunda araç filomuza yenilerini ekliyoruz. Bu amaçla, 1 adet greyder, 1 adet kazıcı yükleyici ve 1 adet silindir aldık. Bu iş makinelerimizi de tamamen belediyemizin bütçesinden, kendi imkanlarımızla aldık. Yeni aldığımız bu araçlarımız ile gerek en uzak noktadaki kırsal mahallelerimize, gerekse ilçe merkezindeki mahallelerimize daha iyi hizmet vereceğiz” dedi.

Yeni alınan iş makineleri ile birlikte Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 8 adet kazıcı yükleyici, 2 adet greyder, 1 adet el ve 1 adet büyük olmak üzere 2 adet silindir ile hizmet vermeye devam edecek.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.