Menteşe Belediyesi’nden Dünya Şiir Günü etkinliği

Menteşe Belediyesi ve Muğla Sanatseverler Derneği (MUSANDER) 21 Mart Dünya Şiir Gününü “Şiirlerle ve Türkülerle Bahara Merhaba             “ etkinliği ile kutlayacak.Tüm...

Menteşe Belediyesi’nden Dünya Şiir Günü etkinliği

Menteşe Belediyesi ve Muğla Sanatseverler Derneği (MUSANDER) 21 Mart Dünya Şiir Gününü “Şiirlerle ve Türkülerle Bahara Merhaba             “ etkinliği ile kutlayacak.

Tüm şiir ve türkü dostlarını 21 Mart Dünya Şiir Günü etkinliğine davet eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Etkinliğimiz ile baharın gelişini kutluyor, aynı zamanda da sayısız eser bırakan Türk Halk Ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu’nu ölümünün 43. Yılında anıyoruz. Ücretsiz olan etkinliğimize türküye ve şiire gönül veren tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Menteşe Belediyesi olarak sivil toplum örgütlerimizle el ele kültür sanat çalışmaları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Menteşe Belediyesi ve Muğla Sanat Severler Derneği (MUSANDER) tarafından ortak düzenlenen şiir ve türkü etkinliği Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde 21 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de başlayacak.

Bu haber toplam 159 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.