Menteşe Belediyesinden camilere bakım

Menteşe Belediyesi kırsal mahallelerdeki camilerin, bakım, onarım ve tadilatlarını yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yapılan çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Fen...

Menteşe Belediyesinden camilere bakım

Menteşe Belediyesi kırsal mahallelerdeki camilerin, bakım, onarım ve tadilatlarını yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yapılan çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, İlçe sınırlarımız içerisinde yer alan camilerimizin bakım, onarım ve tadilatlarını yapıyorlar. On bir Ayın Sultanı Ramazan Ayında, bu çalışmalarımıza hız verdik. Şuan Yerkesik Mahallemizde bulunan 3 camimizin dış cephe boyamaları, tadilat ve onarımları yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Bir camimize ayrıca fosseptik çukuru yapıldı. Camilerimizin tadilat ve onarımlarının yanı sıra temizliği de yapılmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın ibadetlerini bakımlı, temiz ve hijyenik ortamda yapmaları bizler için çok önemli. Çalışmalarımıza ihtiyaç duyulan ve gerek görülen mahallelerimizde yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.