Menteşe Belediyesi Kış Kursları başlıyor

Menteşe Belediyesi tarafından yetişkinlere yönelik gerçekleştirilen Kış Dönemi Kurs Kayıtları başladı. Alanında uzman isimler tarafından verilecek kurslara başvurular, 7 Ekim 2015 Çarşamba Gününe kadar devam edecek.Menteşe...

Menteşe Belediyesi Kış Kursları başlıyor

Menteşe Belediyesi tarafından yetişkinlere yönelik gerçekleştirilen Kış Dönemi Kurs Kayıtları başladı. Alanında uzman isimler tarafından verilecek kurslara başvurular, 7 Ekim 2015 Çarşamba Gününe kadar devam edecek.

Menteşe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce düzenlenen kış kursları eğitimleri, alanında uzman eğitmenler tarafından Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi, Sekibaşı Kadın Dayanışma Merkezi, Şaraphane, Zihni Derin Alışveriş Merkezi ve Orgeneral Mustafa Muğlalı İş hanında verilecek.

Oya, dekoratif ahşap süsleme, halk oyunları, takı, kumaş boyama, hesap işi, dekoratif ev aksesuarları hazırlama,  kumaş boyama, dekoratif tablo yapımı, çeyiz ürünleri hazırlama, dantel anglez, elde Türk işi, gitar eğitimi, basit nakış iğne teknikleri, keman eğitimi, kırkyama, ebru, resim, step-aerobik, karate, elde kurdela işi, tel kırma, fotoğrafçılık branşlarının yer aldığı kış kurslarına katılmak isteyenler başvurularını Menteşe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapabilecekler. Ücretsiz olarak verilen kış kurslarına katılımın her dönem arttığını ifade eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Ücretsiz olarak verdiğimiz kurslarımıza katılımın her geçen gün artması sevindirici. Kurslara katılan vatandaşlarımız hem el becerilerini geliştiriyor, hem de kurs ortamında yeni dostluklar kurarak sosyalleşiyorlar. Kursiyerlerimiz daha sonra açılan kış kursları sergilerinde de el emeği göz nuru ürettikleri eserlerini sergileme ve satışını yaparak ekonomilerine katkı koyma fırsatı buluyorlar” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.