Menteşe Belediye personeline eğitim

Menteşe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü personeline peyzaj alanlarında otomatik sulama sistemlerinin projelendirilmesi ve uygulaması konusunda eğitim verildi.Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan salonunda...

Menteşe Belediye personeline eğitim

Menteşe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü personeline peyzaj alanlarında otomatik sulama sistemlerinin projelendirilmesi ve uygulaması konusunda eğitim verildi.

Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan salonunda Uzman Cüneyt Bosnalier tarafından verilen eğitime, Menteşe Belediyesi su tesisat ekibinin yanı sıra diğer kurumlardan da katılım sağlandı.

Menteşe Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Ebru Akın eğitim hakkında yaptığı açıklamada ‘’Su insanoğlunun yaşamının sürekliliği açısından vazgeçilmez kaynaklardan biridir. Son yıllarda peyzajda suya olan gereksinimin karşılanabilmesi için, su kaynaklarının daha etkin planlanmasına yönelik uygulamalar yapılmaktadır. Bu bağlamda peyzaj alanlarında altyapı ögelerinin proje aşamasından önce dikkate alınması gerekmektedir. Sulama bunlardan biri olup, yeşil alanların sürekliliği ve optimum düzeyde bakımı için yaşamsal önem taşımaktadır. Bu eğitimle birlikte,  belediyemiz yeşil alanları için minimum su miktarı kullanarak verimi maksimuma çıkarmak amaçlanmıştır’’ dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.