Memur-Sen’den imza kampanyası

Memurların kılık ve kıyafetlerindeki standartları eleştiren Memur Sen Muğla İl Başkanı Hasan Demirtaş, hazırlanan yönetmeliğin değiştirilmesi için imza kampanyası başlattıklarını açıkladı.Memur Sen Muğla Şube Başkanı...

Memur-Sen’den imza kampanyası

Memurların kılık ve kıyafetlerindeki standartları eleştiren Memur Sen Muğla İl Başkanı Hasan Demirtaş, hazırlanan yönetmeliğin değiştirilmesi için imza kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Memur Sen Muğla Şube Başkanı Hasan Demirtaş ve sendika üyeleri Muğla Sınırsızlık Meydanında açılan stantta başlattıkları imza kampanyasına destek istediler. Memur-Sen İl Temsilcisi Hasan Demirtaş, “Kadın çalışanların ayakkabısının şeklinden tırnak kesimine, etek boyu ve yaka şekline; erkek çalışanların ise bıyığına, favorinin bitiş noktasına, kravat ve giyilecek süvetere kadar müdahale etme hakkını kendinde bulan zihniyetlerle yönetmeliğini hazırlandığına inanıyoruz” dedi.

Demirtaş, “Talebimizi de içeren ve 30 günde toplayacağımız imzaları hayata geçirilmek üzere Başbakanlık’ a sunduktan sonra konuya ilgi ve destekleri için başta Cumhurbaşkanlığı olmak üzere TBMM ve siyasi partilere de bilgi vereceğiz. Bunun yanı sıra, toplumsal duyarlılığı olan sivil toplum örgütleriyle, kurum ve kuruluşları imza kampanyamıza destek olmaya çağırıyoruz” dedi.

“İmza kampanyamız, konfederasyonumuza bağlı 11 sendika, şube başkanlıkları, il, ilçe, ve iş yeri temsilcilikleri tarafından stantlar açılarak yürütülecektir” diyen Demirtaş “İmza kampanyamız konuyla ilgili yapılacak sempozyum, panel, konferans, afiş ve benzeri çalışmalarla gündemde tutulacaktır. Şubelerimizde toplanacak imzalar daha sonra konfederasyonumuza aktarılacak ve tüm genel başkan ve genel merkez yöneticilerimizin katılımıyla Başbakanlığa teslim edilecektir” dedi.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.