Mavi Kapaklar Tekerlekli Sandalye’ye dönüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Kadın Kolları ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şube Başkanlığı’nın ortaklaşa başlattıkları mavi kapak toplama kampanyası sonucunda elde edilen iki adet tekerlekli...

Mavi Kapaklar Tekerlekli Sandalye’ye dönüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Kadın Kolları ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şube Başkanlığı’nın ortaklaşa başlattıkları mavi kapak toplama kampanyası sonucunda elde edilen iki adet tekerlekli sandalye Nursel Özdemir Özel Eğitim Merkezinde eğitim gören iki bedensel engelli öğrenciye teslim edildi.

Mavi kapaklardan elde edilen iki adet tekerlekli sandalye düzenlenen törenle Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurumunda eğitim gören 11 yaşındaki bedensel engelli Mehmet Akman ile 20 yaşındaki Emre Sarı’ya teslim edildi. Nursel Özdemir Özel Eğitim Kurumu’nda düzenlenen tekerlekli sandalye teslim törenine CHP Fethiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Çağlar, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şube Başkanı Tuğrul Yılmaz, Nursel Özdemir Özel Eğitim Merkezi Müdürü Salih Dündar ile Özel eğitim merkezi öğretmenleri katıldılar.

Sandalye teslim töreninde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Çağlar, “CHP Kadın Kolları olarak Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğimiz ile işbirliği içerisinde aylardan buyana biriktirdiğimiz mavi kapakların karşılığında iki adet tekerlekli sandalye aldık. Bu konuda Fethiye’nin her yerini karış, karış dolaşarak mavi kapak toplayan Şerife Yılmaz’da büyük destek verdi bu desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Mavi kapakların karşılığında aldığımız iki tekerlekli sandalyemizi Nursel Özdemir Özel Eğitim Merkezinde eğitim gören iki engelli çocuğumuza teslim ediyoruz” dedi.

Fethiye Cadde ve sokaklarını karış, karış dolaşarak mavi kapak toplayıp topladığı bu kapakları engellilere tekerlikli sandalye kazandırmak için Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne teslim eden Şerife Yılmaz ise “ Ben gücümün yettiğince dolaşarak mavi kapak toplamaya devam edeceğim. Bu mavi kapakların karşılığında bir engellimize tekerlekli sandalye kazandırabilmek için bana yardımcı olan Fethiye esnaflarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.