Mavi Kapaklar sandalye oldu

Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ve büyük ilgi gören ‘Tane Tane Kapakları Toplayalım, Adım Adım Engelleri Aşalım’ Projesi kapsamında toplanan 500 kilo mavi kapak 5 engelliye tekerlekli sandalye...

Mavi Kapaklar sandalye oldu

Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ve büyük ilgi gören ‘Tane Tane Kapakları Toplayalım, Adım Adım Engelleri Aşalım’ Projesi kapsamında toplanan 500 kilo mavi kapak 5 engelliye tekerlekli sandalye olarak geri döndü.

Gelen 5 araçtan 4 tanesi Sinanbey İlkokulu’nda düzenlenen törenle hak sahiplerine teslim edildi. Engelliere araçlarının teslim edilmesi için Yatağan Sinanbey İlkokulu’nda düzenlenen törene Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yılmaz, ilçede bulunan diğer okulların müdürleri ile araç almayı hak eden engelliler katıldı.

Engellilere mavi kapaklara karşılık gelen tekerlekli sandalyelerin Ankara Dünya Engelliler ve Dostları Derneği’nden ve Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından gönderildiği öğrenildi. Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven; “Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ve büyük ilgi gören ‘Tane Tane Kapakları Toplayalım, Adım Adım Engelleri Aşalım’ Projesi kapsamında toplanan 500 kilo mavi kapak 5 engelliye araç olarak geri döndü. Bu projede emeği geçen ve katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu araçlar sayesinde engelli vatandaşlarımız rahat edecekler” şeklinde konuştu.

Tekerlekli sandalyelere kavuşan  engelliler de proje kapsamında emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.