Masa Tenisi Şampiyonası başlıyor

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ( TMTF ) ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği ( İKMTSD ) tarafından bu yıl 11. si düzenlenen Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası 06–09 Haziran 2013 tarihlerinde Marmaris...

Masa Tenisi Şampiyonası başlıyor

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ( TMTF ) ve İstanbul Kuruluşlararası Masa Tenisi Spor Derneği ( İKMTSD ) tarafından bu yıl 11. si düzenlenen Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası 06–09 Haziran 2013 tarihlerinde Marmaris Amiral Orhan Aydın Kapalı Spor Salonunda 25 ilin Kurum ve Kuruluş takımlarının katılımı ile yapılacak.

Müsabakaların son derece keyifli geçeceğini ve birbirinden çekişmeli müsabakaların yaşanacağını belirten Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Bekir Çeker; müsabakalarda  Erkeklerde Süper Grup’ ta 16, 1.Grup’ ta 48, Kadınlarda 10 takım olmak üzere toplam 74 takım, 350 sporcunun mücadele edeceğini söyledi.

Müsabakalar; 7 Haziran Perşembe günü saat 09.00 da yapılacak olan açılış ve 1. grup erkek takım grup çıkma maçları ile başlayacak.8 Haziran Cumartesi günü erkekler süper grup ve bayanlar gurup çıkma maçları ile 1. grup eleme takım maçları yapılırken,  9 Haziran Pazar günü erkekler süper grup, 1. grup ve bayan takım yarı final ve final maçları yapılarak, ödül töreni ile son bulacak.

Müsabakalar sonunda erkeklerde süper grubun son 4 takımı 1.gruba düşecek, 1.grubun ilk 4 takımı süper gruba çıkacak.Derece yapan ilk 4 takıma kupa, madalya ve çeşitli ödüller ile tüm sporculara Katılım Belgesi ve Tişört verilecek.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.