Marmaris’te iftar sofraları açılıyor

Marmaris’te Huzurevi Derneği tarafından organize edilerek hayırsever vatandaşların desteğiyle verilen iftar yemeklerine bu ramazanda da devam edilecek. Marmaris Belediyesi Huzurevi mutfağında pişirilecek yemekler ihtiyaç sahibi birçok...

Marmaris’te iftar sofraları açılıyor

Marmaris’te Huzurevi Derneği tarafından organize edilerek hayırsever vatandaşların desteğiyle verilen iftar yemeklerine bu ramazanda da devam edilecek. Marmaris Belediyesi Huzurevi mutfağında pişirilecek yemekler ihtiyaç sahibi birçok vatandaşın bütçesine katkı sağlayacak.

Hayırseverlerin ve Marmaris Belediyesi’nin katkı ve destekleriyle gerçekleştirilen bu etkinlikte her gün üç çeşit yemek ihtiyaç sahiplerinin getirdikleri kaplara konularak, iftar saatinden 2 saat önce dağıtıma başlanacak. Konuyla ilgili bilgi veren Marmaris Huzurevi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Yüzak, Marmaris Belediyesi Huzurevi mutfağında hazırlanan iftar yemeklerinin bu sene de ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını söyledi. Her akşam 200 kişilik iftar yemeği vereceklerini belirten Yüzak, yemeklerin Huzurevi mutfağından dağıtılacağını belirtti.

Hayırsever vatandaşların desteğiyle verilen iftar yemekleri için 2 ayrı tarife bulunuyor. 200 kişilik tavuk yemeği için 700 TL, et yemeği için ise 800 TL’nin Marmaris Huzurevi’ne 412 88 20’den bilgi verdikten sonra Dernek hesabına yatırılması gerekiyor. Hesap bilgileriyse şöyle; Marmaris Huzurevi Derneği Halk Bankası Marmaris şubesi, hesap no. 16000014.

Bu haber toplam 246 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.