Marmaris’in Stratejik Planı hazır

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çiçek, Muğla’daki görev süresi...

Marmaris’in Stratejik Planı hazır

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çiçek, Muğla’daki görev süresi boyunca tüm ilçeleri ve olabildiğince de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiğini, bu ziyaretlerden sonra bir sinerji oluştuğunu ifade etti.

Muğla’nın ilçeleri ile birlikte bir bütün olduğunu dile getiren Vali Çiçek: “Muğla’da ortak akılla, hep birlikte yapacağımız çok fazla çalışma var. Muğla tam anlamıyla markalaşma sürecini tamamlamış, gelişmiş bir il değildi. O nedenle bizim ortak bir bilinç ve vizyonel bir yaklaşımla Muğla’nın ileriye doğru bir adım atmasını sağlamamız lazım. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın ekonomisini daha iyi seviyelere ulaştırmak için birlikte yararlı çalışmalarda bulunacağımıza inancım tam” diye konuştu.

Yeni görevinde Vali Çiçek’e başarılar dileyen Baysal ise yaptığı açıklamada, Marmaris Ticaret Odası olarak Marmaris’in gelişmesi için çeşitli çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Marmaris’in Stratejik Planı’nı hazırlattıklarını söyleyen Baysal: “Turizm çeşitlenmesi ve markalaşma için Marmaris Balevi’ni kurduk.  Bunun dışında Amos Antik Kenti’nin çevre temizliğini ve düzenlemesini yaptık. Selimiye Köyü’ndeki Ortodoks Kilisesi’nin restorasyonu ile ilgili çalışmamızı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne ilettik. Diğer yandan, İçmeler’de turizmin çeşitlenmesine ve 12 aya yayılmasına destek verecek sağlık turizmin yaygınlaşması için su kaynaklarını tespit ettik” dedi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.