Marmaris Portakal rengine büründü

Dünya Kupası'na iyi bir başlangıç yapan Hollanda, grup maçlarında 2'de 2 yaparak puanını 6'ya yükseltmeyi başardı. Hollanda'nın Avustralya ile oynadığı maç öncesi ve sonrası ise Marmaris'te sokaklar portakal rengine büründü.2014...

Marmaris Portakal rengine büründü

Dünya Kupası'na iyi bir başlangıç yapan Hollanda, grup maçlarında 2'de 2 yaparak puanını 6'ya yükseltmeyi başardı. Hollanda'nın Avustralya ile oynadığı maç öncesi ve sonrası ise Marmaris'te sokaklar portakal rengine büründü.

2014 FIFA Dünya Kupası maçında dün Hollanda ile Avustralya karşı karşıya geldi. Maç öncesi Marmaris’te tatil yapan 200 kadar Hollandalı turist Atatürk Meydanı'nda toplanarak maç izlemeye gitti. Grubun Kordon Caddesi'ndeki yürüyüşü sırasında renkli görüntüler oluştu.

Hollandalı turistler, Dünya Kupası'na 5-1'lik İspanya galibiyeti ile başlayan takımlarına, ellerinde bayraklarla tezahürat yaparak destek verdi. Daha sonra tezahüratlar eşliğinde Kordon Caddesi boyunca yürüyüşe geçen grup, maçı izleyecekleri barlar sokağına gitti. Bu sırada mavi turdan dönen başka turistler de Hollandalılar'a destek verdi.

Hollandalı turistler maç öncesi iddialı konuştu. Turistler, “Takımımız İspanya maçından çok değişik, beklemediğimiz bir skorla ayrıldı. Bugün için aynı şeyi söyleyemeyeceğiz. Bugünkü maçta daha ziyade atak yapacakları için ne olduğunu göreceğiz. Hollanda en az yarı finale yükselecek, şampiyon olur muyuz belli olmaz ama en azından uzun bir yol kat edip yarı finale çıkacağımızı düşünüyoruz. Maçlar başlamadan önce pek beklentimiz yoktu ama son maçtan sonra umudumuz arttı. Hollanda'da bununla ilgili epey haberler yapıldı. Yarı finale yükselebileceğimizi hissediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Hollandalı turistler, 3-2'lik Avustralya galibiyeti sonrası bar ve diskolara koşarak eğlenceye devam etti.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.