Marmaris Oda Orkestrası bu kez Polonya’da

Polonya-Türkiye Dostluk ve İşbirliği Antlaşmasının imzalanmasının 90. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Türkiye Büyükelçiliği ve Polonya-Türkiye İşadamları Derneği’nin (POTIAD)...

Marmaris Oda Orkestrası bu kez Polonya’da

Polonya-Türkiye Dostluk ve İşbirliği Antlaşmasının imzalanmasının 90. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Türkiye Büyükelçiliği ve Polonya-Türkiye İşadamları Derneği’nin (POTIAD) işbirliği ile düzenlenecek olan kısa adı “Türkiye Polonya Dostluk Günleri” etkinlikleri için Polonya Büyükelçisi Yusuf Ziya Özcan tarafından gönderilen davet mektubunda, “Polonya’da müzik,  halk dansları, resim ve fotoğraf dallarında ülkemizin kültürünü temsil etmenizin, yurtdışındaki tanıtım faaliyetlerimize katkı sağlayacağını düşünmekteyim. Türkiye-Polonya Dostluk Günleri çerçevesinde derneğinizin ülkemizin Polonya’da başarılı bir şekilde tanıtımına katkıda bulunacağı ümidiyle, kültürel faaliyetlerinizin devamını dilerim” ifadelerine yer verildi.

Marmaris Oda Orkestrası, Polonya’ya hareket etmezden önce kentimizin önde gelen kuruluşlarından Realty-TR Gayrimenkul danışmanlık firması ve Grand Yazıcı Mares Hotel’in destekleri 16 Nisan 2013 Salı günü saat 21.30’da Mares Hotel’de de bir konser verecek. Marmaris Oda Orkestrasının akademisyen sanatçılarından oluşan “Anadolu Esintileri” grubu, Halk Türkülerinden başlayarak klasik eserlere doğru uzanan bir programla dinleyicilerinin önüne çıkacak. Marmarisli sanatçı Ali Ötünç ile Afyonkarahisar Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Soprano Berna Özkut’un solist olarak seslendireceği Halk Türkülerimize, Halk Dansları grubunun da katılacağı programın ilgi ile izleneceği bekleniyor.

Bu haber toplam 153 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.