Marmaris MHP’ye Kaplan atandı

Ali Aygün başkanlığındaki MHP Marmaris İlçe Yönetimi; parti tüzüğünün 52. Ve 54. maddeleri gerekçe gösterilerek, MHP İl Yönetimi tarafından geçen Salı günü görevden alınmış ve ilçe teşkilatı kapatılmıştı. Aradan...

Marmaris MHP’ye Kaplan atandı

Ali Aygün başkanlığındaki MHP Marmaris İlçe Yönetimi; parti tüzüğünün 52. Ve 54. maddeleri gerekçe gösterilerek, MHP İl Yönetimi tarafından geçen Salı günü görevden alınmış ve ilçe teşkilatı kapatılmıştı. Aradan 3 gün geçmeden Fatih Kaplan başkanlığında yeni kurucu yönetim atandı ve göreve başladı.

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Marmaris ilçe binasında düzenledikleri basın toplantısıyla MHP Marmaris İlçe Teşkilatı’nın yeniden açılışını yaptılar. MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz; Ali Aygün başkanlığındaki eski ilçe yönetiminin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından görevden alındığını ve 3 günlük de olsa ilçe teşkilatının kapatıldığına dikkat çekerek, “Bu kez yerel seçimlere çok az kalması dolayısıyla, hızlı davranmak zorunda kaldık ve Fatih Kaplan kardeşimize yeni yönetim kurulunu kurması için görevlendirdik.” dedi.

Kendisine verilen 22 kişilik yeni yönetim kurulu ile hemen görev dağılımı yapıp çalışmalara başlayacaklarını belirten, eski İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve yeni MHP Marmaris İlçe Başkanı Fatih Kaplan da konuşmasında: “ Marmarisliler’in yerel yönetimde istemediği kavgacı yönetici ve yönetime talip olan adaylardan uzak, tüm Marmaris Halkı’nı kucaklayan, özlenen kadrolarla ilçemizin layık olduğu yönetimi, görevi başında görmekten tüm halkımız mutlu ve huzurlu olacaktır.Bugüne kadar göreve gelen tüm yönetimler gibi bize de davaya ve yüce Türk Milleti’ne hizmet etme şansı doğmuştur. Bu meyanda bugüne kadar hizmet eden, hizmetlerine ara vermeden devam eden tüm Milliyetçi Hareket sevdalılarına, hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bize olan güven ve desteklerini Türkiye Cumhuriyeti ve yüce Türk Milleti adına bekliyoruz.. Yolumuz uzun, yükümüz ağır ve şerefli. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.