Marmaris MHP görevden alındı

MHP Marmaris İlçe Başkanlığı İl Teşkilatından gelen bir yazı ile görevden alındı. MHP Marmaris İlçe Başkanı Ali Aygün ve yönetim kurulu,  ilçe merkezine gelen İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve ekibine evraklarını imza...

Marmaris MHP görevden alındı

MHP Marmaris İlçe Başkanlığı İl Teşkilatından gelen bir yazı ile görevden alındı. MHP Marmaris İlçe Başkanı Ali Aygün ve yönetim kurulu,  ilçe merkezine gelen İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve ekibine evraklarını imza karşılığında teslim etti.  Konuyla ilgili açıklama yapan  İlçe Başkanı Ali Aygün, bu durumun il yönetiminin keyfi bir uygulaması olduğunu iddia ederek, “Seçim arifesinde bu durumun Milliyetçi Hareket Partisinin başarısızlığı olarak algılanacağını düşünüyorum Dün itibariyle İl Başkanımız Mehmet Korkmaz imzasıyla bir yazı aldık. Yazıda ‘parti tüzüğünün 52 ve 56ıncı maddelierne istinaden, parti meclisinin 33 üçüncü maddesine dayanılarak Marmaris ilçe teşkilatı yeni meclis oluşturuluncaya kadar kapatılmıştır’ ibareleri yer alıyordu. Ben bu güne kadar bize destek olan tüm teşkilatıma teşekkür ediyorum. Bugüne kadar ki icraatlarımızın hesabını da alnımız ak olarak veriyoruz. Ancak asıl olan İl Başkanımız Mehmet Korkmazın 30 Mart’ta sandıktan çıkan sonucun hesabını nasıl vereceğidir.Seçim öncesi yapılan bu hareket yanlış bir harekettir. MHP’yi Yerel seçimlerde Marmaris İlçesinde zora sokacaktır. Başta il başkanımız olmak üzere yönetimden bazı arkadaşların farklı hesapları olduğu ortadır. Biz seçim çalışmalarında çalışmak için 3-4 güçlü adayla görüşmelere devam ediyorduk. Bu İl başkanımız ve Muğla Milletvekilimizin işine gelmedi. Partimizi ve yönetimimizi karıştırarak bizleri görevden aldılar” dedi.

Marmaris İlçe Teşkilatına gelerek parti mührünü teslim alan MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.