Marmaris Etabı’nın şampiyona belli oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından, Nestea ana sponsorluğunda düzenlenen Nestea Pro Beach Tour’un dördüncü ayağı olan Marmaris etabı, üçüncü ve son gün karşılaşmaları ile sona erdi.Etabın Marmaris ayağında...

Marmaris Etabı’nın şampiyona belli oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından, Nestea ana sponsorluğunda düzenlenen Nestea Pro Beach Tour’un dördüncü ayağı olan Marmaris etabı, üçüncü ve son gün karşılaşmaları ile sona erdi.

Etabın Marmaris ayağında erkeklerde şampiyonluk İsmail Dericioğlu - Eren Uğur ikilisinin oluşturduğu Firstgate takımını finalde 2-0 yenen Volkan ve Hakan Göktepe ikilisinin oldu. Caner Çiçekoğlu - Cüneyt Dağcı ikilisi ise üçüncülüğe ulaştı. Volkan Göktepe erkeklerde turnuvanın en değerli oyuncusu (MVP) ödülünün sahibi olurken, Eren Uğur en iyi blokör, İsmail Dericioğlu en iyi savunmacı seçildi.

Bayanlarda Selin Yurtsever - Melis Yurtsever ikilisini finalde 2-0 mağlup eden Fatma Yıldırım - Burcu Atasoy ikilisi şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülük ise Bahanur Şahin - Ceren Atilla ikilisinin oldu. Bayanlarda en değerli oyuncu ödülü Fatma Yıldırım’ın olurken, Selin Yurtseveren iyi blokör, Burcu Atasoy en iyi savunmacı seçildi. Bugün oynanan karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlara ödülleri de verildi.

Erkeklerde şampiyon olan Volkan ve Hakan Göktepe ikilisine şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil ve Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar verdi.Bayanlarda şampiyon olan Fatma Yıldırım - Burcu Atasoy ikilisine şampiyonluk kupasını ve madalyalarını TVF Başkanı Özkan Mutlugil ve Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar verdi. TVF Başkanı Özkan Mutlugil, turnuvaya olan katkılarından ötürü Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’a bir teşekkür plaketi takdim etti.

Bu haber toplam 202 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.