Manken olacağız diye evden kaçtılar

Yatağan ilçesinde aileleri ile yaşayan 4 kız, “Manken olmaya gidiyoruz” diyerek evden kaçtılar. Evden kaçan 4 kızın ailesi bir haftadır haber alamadıkları kızlarının bulunmasını istedi.Yatağan ilçesindeki Mesleki ve Teknik...

Manken olacağız diye evden kaçtılar

Yatağan ilçesinde aileleri ile yaşayan 4 kız, “Manken olmaya gidiyoruz” diyerek evden kaçtılar. Evden kaçan 4 kızın ailesi bir haftadır haber alamadıkları kızlarının bulunmasını istedi.

Yatağan ilçesindeki Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi’nde (METEM) eğitim gören üç lise öğrencisi kız arkadaş yanlarına bir arkadaşlarını daha alarak ortadan kayboldu. Aileler kızların evden ayrılırken “Manken olacağız” dediklerini iddia ettiler. Geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen olayda, arkadaş olan 4 kız dershaneye gidiyoruz diyerek evden çıkıp buluştular ve kendilerinden bir daha haber alınamadı. Kızların akşam saatlerinde eve dönmemesi nedeniyle aileler polise başvurdu.

4 genç kızın ilçe merkezinde bavul ve kıyafet alışverişi yaptıktan sonra ortadan kaybolduklarını belirledi. Polisin14 yaşındaki H.M , 17 yaşındaki A.Y  ve M.Y  ile 16 yaşındaki M.Ç’nin  fotoğraflarını tüm birimlere dağıttığı öğrenildi.

Kayıp kızların bulunması için Yatağan ilçe Emniyet Müdürlüğü çalışma sürdürürken Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 169 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.