Mahalle toplantıları sürüyor

Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü ekipleri, Bodrum'da vatandaşın sorunlarıyla ilgilenerek çözüm üretmek amacıyla düzenledikleri mahalle toplantılarına Mumcular'da devam etti. Mumcular Mahalle Meydanı'nda...

Mahalle toplantıları sürüyor

Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü ekipleri, Bodrum'da vatandaşın sorunlarıyla ilgilenerek çözüm üretmek amacıyla düzenledikleri mahalle toplantılarına Mumcular'da devam etti. Mumcular Mahalle Meydanı'nda gerçekleşen toplantıya Bodrum Belediyesi Birim Amirleri, Mahalle Muhtarı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıya katılan vatandaşlar, yaşadıkları sıkıntı ve taleplerini ileterek yetkililerden çözüm bulmalarını istedi.

Mahalle sakinlerinin ilgi gösterdiği toplantıya Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt başta olmak üzere Fen İşleri Müdürü Cafer Onur Çandar, Emlak ve İstimlak Müdürü Hamit Kocaman, Destek Hizmetleri Müdürü Serdar Kaya, Hukuk İşleri Müdürü Naciye Berrak Anter Ballı, 5. Bölge Temizlik İşleri Sorumlusu Halil Kandiş, 5. Bölge Park Bahçe Sorumlusu Salih Saylak ile Yapı Kontrol ve Kaçak Yapıları Önleme Sorumlusu Hakan Yabacı katıldı.

Mahalle sakinlerinin tek tek söz alarak istek ve şikayetlerini belirttiği toplantıda Müdür Ummahan Yurt, vatandaşlara büyükşehir süreci hakkında bilgi verdi. Yurt, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Muğla'nın büyükşehir statüsü almasıyla birlikte Bodrum'daki 10 belde belediyesinin kapandığını ve Bodrum Belediyesi'nin yeni bir süreç ile karşı karşıya kaldığını ifade ederek, "Bu yeni süreçte Bodrum Belediyesi, sizlerin de bildiği gibi yarımadanın tek belediyesi oldu. Su ve kanalizasyon işleri ile itfaiye, Muğla Büyükşehir Belediyesinin yetki alanına girdi. Bodrum Belediyesi de bu yeni süreçte vatandaşımıza daha iyi hizmet sunabilmek için yeniden yapılanma çalışmalarına hız verdi. Bu yeniden yapılanma sürecinde yeni kurulan müdürlüklerimiz de koordineli bir şekilde çalışmalarına hızla başladı." dedi.

Fen İşleri Müdürü Cafer Onur Çandar ise yaptıkları çalışmalar hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Çandar, "Fen İşleri Müdürlüğü olarak toplam 656 km karelik alana hizmet veren bir birimiz. Biz özellikle bu bölgede, kendi görevlendirmemiz sonucu burada hizmet veren arkadaşlarımızla vatandaşa daha çabuk nasıl ulaşırız diye çözümler üretiyoruz. Özellikle sıkıntılarını belirttiğiniz konularla ilgili Bodrum Belediyesi olarak; bizim işimiz değil, o gelip yapacak, demek gibi bir lüksümüz yok. Biz Fen İşleri ekibi olarak oturmuyoruz. Tespitlerimizi yaptık. Sorunların çözümü için çalışmalara başladık." şeklinde konuştu.

Toplantı sırasında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Halkla İlişkiler Birimi ekipleri tarafından vatandaşlara dağıtılan anketle vatandaşların belediyeden beklentileri, istekleri ve yaşadıkları sorunların neler olduğu da öğrenildi.

 

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.