Maden şehitleri için saygı duruşu

Yatağan Belediyesi’nde Soma’daki maden faciasında hayatlarını kaybeden işçiler için 2 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve dua edildi.Yatağan Belediyesi çalışanları Soma’da yaşanan maden faciasında şehit olan madenciler...

Maden şehitleri için saygı duruşu

Yatağan Belediyesi’nde Soma’daki maden faciasında hayatlarını kaybeden işçiler için 2 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve dua edildi.

Yatağan Belediyesi çalışanları Soma’da yaşanan maden faciasında şehit olan madenciler için 2 dakikalık saygı duruşunda bulundu ardından dua okundu.  Belediye Başkanı H. Haşmet Işık bir konuşma yaptı Yatağan Müftüsü Şahabettin Yılmaz’da şehitler için dua okudu.

Öğle saatinde Belediye çalışanları Bina önünde toplandı. Burada konuşan, Belediye Başkanı H. Haşmet Işık; “Soma’da meydana gelen maden faciasında çok sayıda şehit verdik. Acımız üzüntümüz çok büyük.  Bütün temennimiz Allah bizleri bir daha böyle acı yaşatmamasıdır. İş güvenliği gerçekten çok önemli, hayatta hiçbir şen bir insanın canından önemli değildir.” Dedi.

Işık herkese 2 dakikalık saygı duruşuna davet etti.  Saygı duruşu sonrası, Yatağan Müftüsü Şahabettin Yılmaz tarafından şehitler anısına dua edildi. Yatağan Müftüsü Şahabettin Yılmaz, Hayatını kaybeden maden şehitleri için Müftülük din görevlileri ve öğrenciler tarafından 12 Hatim  indirildiğini söyledi.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.