Macro Center yeni mağazası açıldı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum-Ortakent yolu üzerinde yer alan alışveriş mağazasının açılışına katıldı.Macro Center'ın Bodrum'daki 4. şubesi Bodrum - Ortakent Yolu üzerinde açıldı. Açılışa Bodrum Belediye...

Macro Center yeni mağazası açıldı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum-Ortakent yolu üzerinde yer alan alışveriş mağazasının açılışına katıldı.

Macro Center'ın Bodrum'daki 4. şubesi Bodrum - Ortakent Yolu üzerinde açıldı. Açılışa Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra Migros Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Özaydınlı, Migros Genel Müdür Yardımcısı Fuat Yener, Macro Center direktörleri; Tülye Sekindiz ve Semra Gül başta olmak üzere vatandaşlar katıldı.

Başkan Kocadon mağaza yetkililerine ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ileterek, "Bodrum'a baktığınızda her geçen yıl dünyanın önemli marka zincirlerinin yatırım yaptığını görüyorsunuz. Dünyanın en önemli markaları Türkiye'de Bodrum'u tercih ediyor. Bu da Bodrum'da turizmin kalitesinin ve hizmetin kalitesinin artmasını sağlıyor. Zaman zaman ufak tefek sıkıntılar yaşıyoruz ancak Bodrum'un turizm kalitesinin artması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.

Daha sonra mağazayı gezerek yöneticilerden bilgi alan Kocadon, mağazada alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Migros Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Özaydınlı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a, Macro Center'da satışa sunulan Bodrum Mandalina gazozundan ikram etti.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.